Beginnen vanaf 16,5 jaar

5307f465-4c3b-4abd-b467-57ea2fc9a849Ben je 16,5 jaar en wil je graag beginnen met het volgen van je autorijlessen? Dan ben je bij Rijschool Kroon aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het geven van rijles aan leerlingen van jong tot oud. Bij Rijschool Kroon krijg je altijd een rijopleiding op maat. De rijlessen worden gegeven door een deskundige rij-instructeur die veel ervaring heeft opgebouwd door de jaren heen. Bij Rijschool Kroon krijg je altijd rijles van dezelfde rij-instructeur in dezelfde lesauto. Je vorderingen worden bijgehouden op een instructiekaart, zo kun je op ieder gewenst moment inzien welke handelingen je al goed kent, en aan welke handelingen je wat meer aandacht moet besteden.

Gelijk beginnen bij Rijschool Kroon

Wanneer je meedoet aan 2toDrive mag je vanaf je 17e verjaardag praktijkexamen doen. Wanneer je je rijbewijs hebt gehaald moet je tot je 18e verjaardag onder begeleiding van een coach rijden. Deze coach mag je zelf uitkiezen, ook mag je meerdere coaches opgeven, dit zijn er maximaal 5. Als je 18 jaar bent geworden, mag je alleen op weg gaan. Lijkt jou het interessant om mee te doen aan 2toDrive? Vraag dan nu gelijk een proefles aan bij Rijschool Kroon. Dit kan door het onderstaand formulier in te vullen. Zodra we je aanvraag hebben ontvangen zullen we z.s.m. contact met je opnemen om de afspraak te bevestigen.

Een moment geduld aub.

Neem contact op

 

Pembastraat 10
1339 RB Almere
Tel: 06 – 55 13 68 33
E-mail: info@autorijschoolkroon.nl

Over Rijschool Kroon

 

Rijschool Kroon is de rijschool voor iedereen die op zoek is naar uitstekende rijopleidingen in Almere en omgeving. Wij geven naast normale rijlessen, ook rijles aan mensen met faalangst, zenuwen en onzekerheid in het verkeer. Dus ben je op zoek naar een leuke maar ook leerzame rijschool in Almere of omgeving? Stop dan met zoeken en maak direct een afspraak voor een proefles bij Rijschool Kroon.

Contact opnemen

 
Een moment geduld aub.

Foto’s