Rijschool in Almere

de0adf9b-1037-4b82-b1e2-e5e57167bfdfBen je op zoek naar een leuke rijschool in Almere of omgeving? Stop dan met zoeken, want Rijschool Kroon is de ideale oplossing voor jou! Rijschool Kroon is al jarenlang een begrip in Almere en omgeving. Wij bieden onze leerlingen altijd een rijopleiding op maat aan, dit omdat wij weten dat iedere leerling een andere manier van leren heeft. Zo leert de één door iets 1 keer te zien en de ander moet het 5 keer over doen om het te snappen. Onze rijschool in Almere werkt uitsluitend met deskundige rij-instructeurs die allen hun werk met erg veel plezier uitvoeren. Daarnaast houden wij bij onze rijschool in Almere al jouw vorderingen bij op een instructiekaart, dit zorgt ervoor dat je op ieder gewenst moment kunt kijken hoe je er tot nu toe voor staat. Je krijgt altijd rijles van dezelfde instructeur in dezelfde lesauto, dit voorkomt dat je bepaalde handelingen op meerdere verschillende manieren aangeleerd krijgt en hierdoor in de war raakt.

Proefles aanvragen bij Rijschool Kroon

Wil je kennis maken met de instructeurs bij Rijschool Kroon en hoe onze lessen gegeven worden? Vraag dan vrijblijvend een proefles aan! Als je ervoor kiest om na de proefles gelijk een pakket af te nemen bij onze rijschool in Almere, krijg je de proefles gratis van ons!

Een moment geduld aub.

 

Neem contact op

 

Pembastraat 10
1339 RB Almere
Tel: 06 – 55 13 68 33
E-mail: info@autorijschoolkroon.nl

Over Rijschool Kroon

 

Rijschool Kroon is de rijschool voor iedereen die op zoek is naar uitstekende rijopleidingen in Almere en omgeving. Wij geven naast normale rijlessen, ook rijles aan mensen met faalangst, zenuwen en onzekerheid in het verkeer. Dus ben je op zoek naar een leuke maar ook leerzame rijschool in Almere of omgeving? Stop dan met zoeken en maak direct een afspraak voor een proefles bij Rijschool Kroon.

Contact opnemen

 
Een moment geduld aub.

Foto’s