Waarom kiezen voor Rijschool Kroon

5d5f3afb-4b3e-4b51-b955-84972942a49fEr zijn veel verschillende punten waarom je voor Rijschool Kroon zou moeten kiezen. Je krijgt bij Autorijschool Kroon altijd een professionele aanpak in het omgaan met het voertuig en het verkeer. We houden elke les de vorderingen op een vorderingskaart nauwkeurig bij. Hiermee stimuleren we je groei èn prestatievermogen. De lessen worden voornamelijk in ’t Gooi en omstreken gegeven, maar als je voorkeur hebt om in een ander examengebied te lessen is dat bespreekbaar. Regelmatig hebben wij te maken met leerlingen die een druk bezette week hebben, hier hebben wij begrip voor. Door onze flexibiliteit kunnen wij altijd een rijles inplannen, wanneer het jou uitkomt.

Faalangst en onzekerheid

Rijschool Kroon is ook gespecialiseerd in het lesgeven aan mensen met faalangst, zenuwen en onzekerheid in het verkeer. Wij geven je hierbij een professionele stapsgewijze begeleiding tot en met het examen. Ook mensen met een beperking krijgen de begeleiding die zij nodig hebben. Wij helpen je graag bij het afnemen van een medische keuring die vooraf gaat van een echt examen bij het CBR. Rijschool Kroon in Almere biedt de oplossing voor iedereen die graag zijn/haar rijbewijs wilt halen. 

Informatie aanvragen

Zou je graag meer te weten willen komen over Rijschool Kroon of over de mogelijkheden voor jou bij ons? Dan kun je meer informatie aanvragen door het onderstaand invulformulier in te vullen.

Een moment geduld aub.

Neem contact op

 

Pembastraat 10
1339 RB Almere
Tel: 06 – 55 13 68 33
E-mail: info@autorijschoolkroon.nl

Over Rijschool Kroon

 

Rijschool Kroon is de rijschool voor iedereen die op zoek is naar uitstekende rijopleidingen in Almere en omgeving. Wij geven naast normale rijlessen, ook rijles aan mensen met faalangst, zenuwen en onzekerheid in het verkeer. Dus ben je op zoek naar een leuke maar ook leerzame rijschool in Almere of omgeving? Stop dan met zoeken en maak direct een afspraak voor een proefles bij Rijschool Kroon.

Contact opnemen

 
Een moment geduld aub.

Foto’s