Autorijschool in Almere

4f7e8867-5790-42de-a4aa-b4a741a941e1Autorijschool Kroon, de beste autorijschool bij jou in de buurt, waarbij kwaliteit en service de hoogste prioriteit hebben. Wij zorgen ervoor dat je slaagt voor jouw Rijbewijs! Wij zijn erin gespecialiseerd om met veel geduld en op een leuke manier je op te leiden tot goede ervaren automobilisten die met zelfvertrouwen de auto in stapt. Dit geldt ook voor mensen die al een rijbewijs hebben, maar zich niet in het verkeer durven te begeven. Het Rijbewijs is een belangrijk diploma in je leven, het maakt je mobiel en onafhankelijk. Daarom staan onze leerlingen hoog in het vaandel en proberen wij je een prettige en vooral leerzame ervaring mee te geven voor de rest van je leven. Ons doel is dat je kunt terugdenken aan een mooie tijd bij Autorijschool Kroon in Almere.

Gratis proefles

Wil je graag weten hoe het is om je rijlessen bij Rijschool Kroon te volgen? Maak dan een afspraak voor een proefles, deze is geheel vrijblijvend. Als je uiteindelijk voor Rijschool Kroon in Almere kiest, krijg je de proefles gratis. Kortom, kies je voor Rijschool Kroon dan kies je voor service en kwaliteit. Twijfel niet en vraag direct een proefles bij ons aan.

Een moment geduld aub.

Neem contact op

 

Pembastraat 10
1339 RB Almere
Tel: 06 – 55 13 68 33
E-mail: info@autorijschoolkroon.nl

Over Rijschool Kroon

 

Rijschool Kroon is de rijschool voor iedereen die op zoek is naar uitstekende rijopleidingen in Almere en omgeving. Wij geven naast normale rijlessen, ook rijles aan mensen met faalangst, zenuwen en onzekerheid in het verkeer. Dus ben je op zoek naar een leuke maar ook leerzame rijschool in Almere of omgeving? Stop dan met zoeken en maak direct een afspraak voor een proefles bij Rijschool Kroon.

Contact opnemen

 
Een moment geduld aub.

Foto’s